Kul jul.

Det här är bara livet. Upp och ner. Vi har provat flera vägar, och nu har vi bestämt oss för att testa denna vägen och se vart den leder oss. Utan konstigheter, som vänner. Det känns bra, och jag hoppas att det kommer att fortsätta gå bra :) Ni vet vad jag pratar om, och i och med det, så får vi se hur bloggen utvecklar sig.

God jul till er alla!
Hoppas den blir fin.
Kram

Pokerkväll och vin.

Har haft en supermysig fredagskväll i grannlandet. Utsökt mat, vin och poker med Simon och Lars! Perfekt! Om en vecka får jag åka hem, fira jul, åka skidor, njuta av livet, fira nyår med 13 älvdalsgrabbar på Idre Fjäll osv..... UNDERBART!! Får vara hemma i 1.5 vecka ♥

Puss på livet ikväll! :)

lite bättre.

Har äntligen haft en lite bättre dag. De senaste två dagarna har jag inte mått bra varken psykiskt eller fysiskt. Undrar egentligen vad som är värst. Det förstnämnda tror jag, eftersom lite feber vet man går över.

Nog om det, dagen idag har bestått av jobb på nya stationen, vi har provat massa olika maträtter. 2 timmars gym, MAT! för första gången på 3 dagar, riktig mat alltså. Mackor är inte mat, nej. Sen har Simon kommit tillbaka, sällskap gör mycket! Nu ska jag äta upp min lussefläta som jag gjorde med lillasyster förut och dricka lite julmust. Det får man efter sådana här dagar när man är lite mer stolt över sig själv :)

Sen blir det godnatt. Ny kurs imorgon, brandkurs och matsäkerhet.
Jag lär mig mycket nu alltså. Det är superkul!
Nattispuss!

ensamhet.

Det här med att vara ensam är inte riktigt min grej. Men jag klarar mig fint. Det har regnat hela dagen, jag har en hemsk huvudvärk och svettas som en gris. Feber? Hur som haver... Det är liksom inte så bra just nu. Nu vill jag bara hem och åka skidor, bli omhändertagen, kramas med morfar och farfar och bara vara.
Punkt.

utmaning.



Har faktiskt gjort det lite juligt här i lägenheten :)
Det är så mysigt med tända ljus,
har tänt ljus i hela köket nu och sitter och myser i soffan.
Håller på att plöja igenom One Tree Hill säsongerna.
Ska passa på att se några avsnitt nu.

Men först..... fått en utmaning av kusin Elenore! :)

1. När ingen ser eller hör mig... sjunger jag högt, speciellt i bilen, kan nämligen vara helt galen och tycker att det låter jättefint medans samma låt spelas på radion. Vilket jag egentligen inte tror att det gör om någon annan skulle lyssna.

2. Jag går aldrig hemifrån utan… skor? Mobilen brukar ju oftast vara med såklart, men vill jag vara för mig själv och bara tänka på annat så brukar jag lämna den hemma!

3. Min blogg heter som den gör för att… det var tänkt att jag och Lars skulle ha den tillsammans. Jag tror att han gjort ett inlägg? Haha! Men en stor värld? För att ni ska kunna hänga med på våra äventyr, dels det vi gör nu och dels det vi har tänkt att vi ska göra i framtiden, och för att världen faktiskt är stor! Det finns mycketmycketmycket kvar att upptäcka.

4. Om jag vågade skulle jag… jag vågar nog allt, bara jag vill. Jag omformulerar frågan: om jag hade vågat... hade jag börjat gymnasiet i Mora och gått fotbollsgym. För det ångrade jag att jag inte gjorde när jag hade chansen! Jag ville verkligen inte flytta till Mora då, jag var nog rädd (och liten), för att jag inte kände så många där och för att jag tyckte att det var lite stort ;) NU däremot, skulle jag faktiskt kunna tänka mig att flytta dit i framtiden. Det är hyfsat nära hem och det finns allt! Sen är det ju inte så väldigt stort heller ;)

5. Om 10 år kommer jag... vara färdigutbildad (i någonting?) och ha ett bra jobb, ha en fin familj som jag ska ta väl hand om, bo? dit ödet för mig ;) Förhoppningsvis i ett fint hus då. Säkert ha lån. Usch! Det riktiga vuxenlivet får vänta i några år till iallafall! Först ska jag iallafall upptäcka världen! :)


ledig dag.

En ledig dag, och lite att göra... ;)
Lars är på jobb, jag har kollat på trav via atg:s hemsida.
Så ja, tråkigt var det ja! Har just varit på gymmet,
samt köpt lite choklad och mjölk på vägen hem.

Fick ett bra förslag när jag jobbade natt förra helgen, att äta
en halv chokladkaka (över 70% kakao) varje natt.
Det var tydligen tekniskt bevisat att det var bra för nattarbetare,
eftersom man fick i sig de vitaminerna som man annars bara får av ljuset!
Sen är det inte så väldigt onyttigt heller faktiskt.
Mycket bra att kunna äta choklad med gott samvete.
Det gillar jag!! ;)

Sååå tråkigt att laga mat när inte Lars är hemma.
Så idag blev det lax och inlagd sill med lite gurka.
Supergott faktiskt!!!


länge sen.

Äntligen internet igen!!! :)

Det har faktiskt vairt både tråkigt och väldigt opraktiskt då vi inte kunnat kolla jobb (vilket åtminstone Lars bör göra varje dag) eller kollat nytt boende. Vi var på visning på den där superfina längenheten (vi kom iaf så långt), synd nog valde de ett annat par före oss. Men det var faktiskt nära! :) I slutändan blir vi kanske kvar i den här lägenheten ändå. Degen ska nämligen flytta hem, så Simon kan bo kvar :) Jag hoppas det, men vi får se. Det är fint här och alla grejer som ska flyttas blir bara en massa extra jobb. Billigt dessutom, för att vara stort och nyrenoverat. 8000!!
Men ja, det är billigt i Norge. Suck!

Helgen i Älvdalen var superkul! :) Härligt att träffa alla sköna hemma hos Degen!
Härligt mer hockey! Härligt med en liten fest igen!

Här är vi påväg till Degen med den superfina kylväskan ;)




Har faktist hunnit med att jobba 9 dagar i rad på nya jobbet sen vi kom ner. Har varit på upplärning och ställt iordning allt på den nya stationen. ALLT är helt nytt. Ska bli så himla kul alltså! Blir dessutom ledig på både jul och nyår. Får dock se vart jag firar julen då Lars jobbar. Hemma eller här. Men kan bli tråkigt att sitta här också när han jobbar varje dag. Vi får se.

När jag ändå skrivit så mycket kan jag lika gärna fortsätta. Tänkte berätta lite om den nya statoilstationen där jag ska jobba. Det blir en helt ny station som sagt, en sk. "highway"-station. Vi har sittplatser inne, lekrum, middag så som lax, kött, kyckling, potatis, omelett osv... + det vanliga (hambugare och pölse) ;) Restaurang och bensinstation i samma ungefär. Kan bli spännande med tanke på hur mycket trafik som faktiskt går söderut på E6:an. Ska bli kul att se hur det går med maten och allt :) Kul med något nytt!

Tack och hej! :)

RSS 2.0