Zoo

Kvallen igar var verkligen en hojspunkt, vi fick mata elefater, hjortar och en orangutang. Sen ta bilder med ormen (som ni fick se en skymt av), en krokodil eller alligator (haft heta diskussionen om detta vad som ar minst, det var en liten iallafall) och en sun-bear. De bilderna kan jag ju tyvarr inte dela med mig av, men det var iaf superkul. Vi var pa night-zoo, alltsa dar pa kvallen och fick guided tur runt zooet, animal-show, fire-show och fantastisk god mat! Lars var supernojd, det var ju buffe!
 
Hakan - Vi drar over till Kutasidan imorgon igen, dock lite utanfor den har gangen, och blir kvar dar tills vi aker om en vecka. Dar ska det vara bra surfning, kanske den basta. Sa vi tankte forsoka oss pa att testa det atminstone. Ska bli skitkul! Trakigt med pissvadret. Forsok se till att det ar vitt tills vi kommer hem iaf ;)
 
Mamma Eva - Lars tyckte det var bra att du gillade haret, och att det inte blev samma reaktion som nar han klippte Hakan! Vi har klarat oss hyfsat bra fran att branna oss, bara litegrann har och dar, men det har gatt over ovar natten. Sa ingen storra fara an, och vi fortsatter att vara forsiktiga. Hoppas du ar battre fran sjukan! Synd att du inte kunde vara med pa festen. Kram

Kommentarer
Postat av: Mamma

Det lät verkligen som en härlig upplevelse. Här hemma i Idre har det snöat för fullt i igår och i natt. Har nog kommit mellan 1 och 1,5 dm. Jag och Elin är hemma idag och ska måla och tapetsera. Det kan bli spännande! Kramizzar till Er båda.

2012-10-30 @ 08:02:43
Postat av: SYRRAN!

Vad kul det lät! :) Det kommer va jätte mycket snö när du kommer hem bara så du vet.. :)
Puss på Er från lillgumsen!

2012-10-30 @ 10:39:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0