Fredagsmyset

Kvar pa Gili, och det blir vi nog i alla fall en vecka till.
 
Fredagsmyset den har veckan bestod av en massa!! Forst hyrde vi oss en varsin cykel, och gav oss pa att cykla runt on. Nar vi trodde att vi var ungefar halvvags stannade vi och at lunch, det var mycket valbehovligt da solen gassar och graderna ar uppe i 40 varje dag. Bara de att ge sig ivag och cykla var en bragd, det kande jag minst sagt igar kvall!
 
Nar vi atit upp var lunch, hoppade vi upp pa cyklarna och efter 500 m var vi visst pa samma sida av on som vi startade pa. Med andra ord hade vi Ingen som helst koll pa vart vi var, men kul hade vi! Nar vi kommit tillbaka till vart rum lamnade vi av lite grejer for att vykla ivag och snorkla. Det kan ha varit bland det basta jag gjort, HELT FANTASTISKT! Att simma runt och se allt liv som finna under ytan var verkligen haftigt, en massa olika fiskar i alla regnbagens farger, koraller av olika slag... och bast av allt! Skoldpaddorna vi fick aran att se! En var riktigt stooor, och simmade upp 10 m framfor oss och tog luft!
 
Efter det var vi helt slut!! Varmen ar fantastisk, har ute pa on blaser det nastan jamt, sa det ar kanon! Forsoker att inte vistas ute i solen mitt pa dagen, for da kanner man verkligen hur farlig den ar! Idag lag vi lite i skuggan och laste pa formiddagen, senare tar vi det bara lugnt. Spelar kort, Yatzy, laser bok, det vi oftast gor! ;)
 
Imorgon ska vi nog forsoka ta oss ut pa en snorkeltur med bat.
Det kanske kan bli annu haftigare?
 
Kram pa er alla!

Kommentarer
Postat av: Theo,Tryggve, Linn & Tommy Staffansson

Erkänn nu Lars att det var du som var kartläsare;P Häftigt med sköldpaddan! OM ni inte redan gör det så är ett tips att snorkla med tröja, man glömmer fort hur länge man ligger och guppar, och solen tar som satan som sagt... Vet inte om du har appen "viber" Sandra, men annars ladda ner den så kan man ringa typ gratis och prata nån gång=)

Kramar från oss!

2012-10-20 @ 09:46:33
Postat av: Malin Arnesson

Kul att läsa om vad ni gör där borta! Drömmer mig tillbaka till förra året!! Om ni ska tillbaka till Bangkok har jag bra tips på billig shopping! ;) ta det lugnt i solen och njut vidare, hemma pissregnar det!

2012-10-20 @ 09:57:24
Postat av: Håkan Staffansson

ja,det låter verligen som paradiset! Gånger 2 tilll o med. krasm mamma Eva

2012-10-20 @ 18:24:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0