Beeeeee

Att ha dålig fantasi när det gäller kategorier... Men det är kul att vakna 5.00 varje morgon av böneutropen, eller inte alls! Idag har vi legat i skuggan och tagit det lugnt och läst lite, nu är det eftermiddag här och snart ska vi hyra en cykel och cykla runt lite på ön.

Snorklingen igår var fantastisk!!! Så många fina fiskar, vi funderar på att ta en snorkel-tur någon dag med en båt för att få se ännu mer!! :)

Ville egentligen bara önska min fina kusin grattis på 30-års dagen!! Hoppas du får en underbar dag! Hoppas allt är bra med er! Kram på er! <3


Kommentarer
Postat av: Elenore

Tack gumman <3

2012-10-20 @ 02:40:33
URL: http://hubbis.blogg.se
Postat av: Theo,Tryggve, Linn & Tommy Staffansson

Nu ska vi inte klaga på värmen, böneutrop, myror i sängen, dålig wifi-täckning, avgaser etc... precis som hemma fast annorlunda juh;) Njut medan tillfället finns vänner, tiden går alltför fort och snart är ni hemma igen och planerar inför en ny tripp=) Enda tråkiga är att ni inte kan närvara på kalsaet, men vi får ha en fest när ni kommer hem ist! Hoppas magarna mår bättre, ni får dricka en liten hutt med typ jäger varje dag (seriöst), det brukar hålla magen i trim, gjorde vi när vi var i Bulgarien och det verkade uppenbarligen hjälpa... Sköt om er nu och njut! Själv ska vi baka kladdkaka inför kalaset!

Bamsekramar

/Fam Staffansson

Ps: Theo röjer runt på golvet och shejkar till Larz Kristerz=)

2012-10-20 @ 08:01:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0