Bali, Sanur

Tillslut hittade vi fram till en sovplats, med ac, varmt vatten, pool osv. Guldvart! Dock lite over var budget, 140 kr/pers inkl. frukost. Inte sa jakla dyrt kan man tycka kanske, OCH det ar vart det! Skooont!
Igar kakade vi god mat pa en thai-restaurang, maste medge att thaimaten ar mycket battre an den indonesiska! Sa just for matens skull ska det bli underbart att avsluta med nagra veckor i Thailand.
 
Vi blir kvar har i en natt eller tva tror vi. Har just atit en kanongod frukost med farsk frukt, apelsinjuice, pineapple-pancake och te! Mums. Vi ska nu ga pa en statsvandring, vi tror dock att det mesta ar stangt idag da det ar nagon hogtid har. Men har fatt hum om en golfbana, kanske hittar vi oss fram till den!
 
Hoppas ni alla i Staffansson-klanen hade en kanonkvall igar,
speciellt Tommy och Linn!
Vi tankte pa er!
Kramar

Kommentarer
Postat av: Emma

Hej!
Jättekul med videohälsningen, den gjorde succé. Festen var kul med mycket folk och god mat.
Ni såg ut att ha det direkt obehagligt på er resa. Varmt och soligt. Stackare. Här har det snöat även i Sthlm och vintern har kommit på riktigt.
Er väska har nu ankommit till Älvdalen :)

2012-10-28 @ 12:08:51
Postat av: Håkan Staffansson

Modern dock sjuk (förstås,höll jag på att säga),men jag smsade "alla" o tiggde bilder så 4 hörsammade mig,så det plingade för fullt i telef.under kvällen.Var med lite iaf! Thaimat är gott,men kom ihåg att Håkan blev trött på det till slut! Finns väl nån donk där oxå,antar jag. Klarar ni Er bra fr att bränna Er? Ha det! Kram mamma/Eva. PS.Maria hälsar,inatt sover hon första gången i lilla stugan. Håkan o Larissa hälsar oxå.

2012-10-28 @ 21:37:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0