Tjoho!

Forstar ni hur lycklig man blir av en sang som inte ar omringade av myror. Ja, det ar en jakla sjalvklarher dar hemma. Men har blir man bara sa glad! :p Vi hittade oss fram till Sus Cottages idag, med varmvatten, pool och frukost. For samma pris som det forra med kallt vatten, myror, okentradgard, utan frukost osv...
 
SEN traffade vi pa Patrik pa stan, jo vi visste ju att han var har. Men det ar ju anda ratt stort! Sa det var kul. Ska forsoka hitta igen dem imorgon nere pa stranden eftersom de har surfat nagra dagar och tagit lektioner. Basta vagorna ar pa morgonen da vattnet ar hogt, sa vi ska forsoka kila ner tidigt en dag och kolla laget! :)
 
Skulle vilja bjuda med mig av lite harliga bilder, men har varit nan dag utan wifi nu, sa det far vanta. Men det kommer!
 
Igar lag vi och sjong julsanger tills vi somnade.
Ja, vi brukar prata om jul.
Det ska bli sa kul med jul i ar!
 
Hej sa lange!
 
Pappa - Vi hittade forresten en golfbana i Sanur. Sa vi gick och kollade pa den, vaaarldens lackraste klubbhus. Men banan var sa torr och gra (annars valdigt fin), sa sag inte sa jatteinbjudande ut! Dessutom holl vi pa att drunkna i svett av att bara ga dit, sa det ar nog ingen hit att spela golf har kan jag tro!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0