Manila airport

Fruktstund innan flyget lyfter mot Malaysia och Kuala Lumpur. Ska bli spännande att uppleva den staden, blir i Malaysia och KL i endast 5 dagar. Har för övrigt ändrat rutt, pga Thailand Golf Championship som går i närheten av Bangkok den 7-9 dec. Vi ska alltså dit har vi bestämt oss för, och se alla världsstjärnor på plats!!! Kuuuul!!!

Dessutom får vi inte 30 nya dagar om vi inte flyger in i Thailand utan bara 14, om vi åker tåg eller båt som var vår tanke. Så nästa vecka flyger vi till Phuket och får därmed en månad i Thailand och hinner med det vi vill och lite till ändå. Tänkte åka ut på några fina öar väst om Malaysia som ska vara fina, men skippar alltså det. Vi vet ju att de fina stränderna och havet finns på öarna i Thailand också, så det går nog ingen nöd på oss, speciellt inte när vi får se Rory Mcilroy och grabbarna!!


Kommentarer
Postat av: Mamma

Är lite dålig på att kommentera men ni ska veta att jag är inne och tittar minst en gång om dan om ni skrivit nåt. Farfar och Morfar tackar för korten i morron ska dom få kokkött och klimp då blir dom nog glada. Had'e!

2012-11-16 @ 17:07:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0