BKK

Framme i Bangkok efter att ha rest i ca. 18 timmar med några stopp. Det var rätt jobbigt, speciellt då fläkten ovanför oss droppade hela natten. Så vi var pissblöta! Men det finns dem som har det värre, brukar påminna mig själv om det och se det som en upplevelse istället ;)

Vi var framme i Bangkok 6.00 imorse och tog oss till Khaosan Road för att se om vi kunde lämna in väskorna på hotellet vi bokat, vi kunde få vårt rum direkt om vi betalade 120 kr, så vi gjorde det och fick några timmars sömn. Det var skönt! Idag tog vi oss en Tuktuk-runda på förmiddagen... Åkte runt lite i en timme, kollade på några tempel och betalade 10 kr var, inkl. dricks! Härligt!

Imorgon åker vi buss till Chon buri, där vi bokat hotell 2 nätter. Kollar finalronden på golfen på söndag, där vi efter 2 dagar dessutom har en svensk i ledningen! Satan i gatan vad kul det ska bli! :)

Tråkig nyhet: Har tappat/blivit stulen på mer än 2000 SEK....... Mindre kul!!! :( BU!!

Ps. På äventyret från Krabi och hit gick dessutom bussen sönder. 3 flakbilar kom där de bokstavligen packade på folk både i bilarna och på flaket. Så fick vi åka några kilometer innan vi fick byta buss. Här kan vad som helst hända :)

Kram på er!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Åh,så tråkigt med pengarna Sandra! Hör av Dig om det blir kris! Kram Eva

2012-12-07 @ 11:16:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0