Apmatning, kajak och elefantridning

Hej hopp!

Idag har vi haft en helt fantastisk dag. Gick upp i morse för att åka ut på äventyr, blev upplockade i vanlig ordning, precis som alltid annars vart man än ska... Sedan skulle vi ut i båt, hoppade på båten med samma gäng som vi åkte med i bilen med dit. 20 min efter att vi startat stannar båten och frågar vilka som hade "one day-trip" och vilka som hade "half day-trip". Vi var de enda på båten som hade half day, så han som kör säger väl något på knagglig engelska som: "wrong bott, twentty minutts". Så då sitter vi där och väntar och väntar. Upp emot en halvtimme senare kommer det en båt som stannar med ett ensamt par i. De hoppar över i vår båt, och vi hoppar över i den andra. Så åkte heeela vägen tillbaka där vi började båtturen och hoppade i kajaken för att påbörja vårt äventyr. Hade en guide med oss som knappt kunde ett ord på engelska... Men kul hade vi!

När vi först närmade oss land, där aporna höll hus, sa både jag och Lars att vi skulle hålla oss en bit bort, så inte aporna hoppade i kajaken (eftersom dem hoppade i guidens kajak direkt).... Det gick inge vidare bra alls, eftersom de hoppade bra mycket längre än vad man kan tro, och VIPS så satt vi där och vinglade i en kajak FULL med apor. Haha! Grymt kul, och inte alls läskigt som vi trodde. Matade dem med ananas som guiden hade med sig :)

Sen kollade vi på någon fiskodling och paddlade runt lite. På fiskodlingen visade han oss de olika fiskarna och i ena nätet var det en stor fisk som simmade runt, i hörnet på det nätet låg det en jättestor fisk, och där var det enda gången guiden och vi förstod varandra. Han satte ihop händerna, la dem mot kinden och lutade huvudet och knagglade fram; "tired".. Okej, tänkte vi. 30 minuter senare när vi åkte därifrån låg fisken fortfarande i hörnet, upp och ner och ja, den var nog trött och hade somnat in :p

Sen red vi på elefant, vilket självklart var en upplevelse i sig, men satan vad stora det är, och jag kan säga att jag höll i mig rätt hårt den timmen ;)

Emma - Hoppas första dagen på jobbet gick kanon! Jag blir hemma i Idre över jul och L i Älvdalen med er, men på juldagen tänkte jag kika ner, om jag inte måste börja jobba direkt. Ni blir väl kvar ett par dagar?

Tommy - Fasiken vad kul med vasaloppet! Hoppas det blir lite mildare snart så du kan ligga i hårdträning! Det ska bli skönt att komma hem till vintern ;) Kramar


Kommentarer
Postat av: Staffanssons i Mora=)

Najs dagstripp ni verka ha haft, även om man får vänta lite och försöka göra sig förstådd på engelska=) Men Lars kan titulera sig som "MonkeyMan" nu då, inte illa det gosse=) Ja Sandra jag hoppas på lite mildare väder som sagt, men ska iaf hem till svärfars varmgarage och valla nu i eftermiddag så det är klart att dra ut när vädret tillåter! Sen är juh du en gammal skidräv så kanske man får snappa upp lite tips när vi hinner ses=)

Sköt om er och njut det som går de sista dagarna, för sen blire kalalre vill jag lova=)

kram från oss!

2012-12-05 @ 14:38:32
Postat av: Emma

Vi blir kvar till iaf annandagen men kanske längre. Jag måste jobba men Micke och Svea kanske stannar några dagar till.

Första dagarna har varit riktigt roliga. Kam bli ett bra jobb det här. Intensivt för de har sjukt mycket att göra men det kommer nog passa mig bra. Idag var det dock ett smärre inferno i vädret så det var inte lätt att ta sig till och från jobbet. Från det att jag åkte till jobbet vid 6:30 till jag åkte hem 18:30 kom det 40 cm snö och det snöar fortfarande. E4:an stod still i flera timmar tack vare långtradare som inte kom upp för backarna och gled ner och ställde sig på tvären över fyra körfält.
De uppmanade folk att inte gå ut, att inte gå till jobbet och de stängde många skolor. Arlanda var stängt i 14 timmar....
Helt galet!!
Så Sthlm har nu nästan 1 m snö!!! Det ni!!!
Även om det inte är kul att slira omkring på vägar som är snöiga och varken är packad snö eller helt plogade så är det ändå lite häftigt att se vilken makt vädret har. Och det är galet vackert!!

Kramar från ett snödränkt Stockholm!

2012-12-05 @ 22:17:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0